tisdag, juli 12, 2011

Things that make me go hmm...

Ibland händer det helt osannolika saker i mitt liv. Saker som får mig att göra en Johan Falk, och säga "men vad faan..." Det senaste dygnet har det hänt två såna saker. Fast på lite olika nivåer.

Den första saken hände igår, när jag hade tvättstugan. När jag kommer in i den, så är det någon gök som har glömt sina kläder. Sånt som händer, antar jag. Så det i sig är inte så konstigt. Det som däremot får mig att Johan-Falka är att alla kläder ligger i en hög. Alla kläder bortsett från ett plagg. Ett par kalsonger ligger fint upplagda på bänken. Dessa kalsonger väckte så många frågor.


Det är alltså en apfan, med en banan. Och texten lyder "peel this bitch". Frågorna hopar sig. Hur många potentiella ligg har "Johan-Falkat" när de sett detta plagg? Klassar innehavaren dessa som sina turkallingar? Är innehavaren egentligen en kille som har både oskuld och sin level femtioelva paladin i behåll?

Så många frågor, så få svar.

Osannolik sak två hände idag. Syrran SMS:ar och frågar om jag ska med på bilbingo. I Forsbacka. (Forsbacka är en liten by, som ligger mellan Gävle och Sandviken. Byn är känd för sin soptipp. That's it.)

Jag trodde först att hon drev med mig. Men det var på riktigt. "Ja, vad fan... någon gång ska vara den första. Även för osannolika saker" tänkte jag. Klart att jag ska spela bilbingo. Så vi rullade dit. Och jag måste säga att jag är väldigt förvånad över att vi inte var yngst där. Jag såg framför mig att stället skulle vara fullt med gamlingar i för stora bilar. Men medelåldern låg snarare runt 40-strecket. Folkligt, festligt och fullsatt.

Jag vann ingenting. Jag svor över att det "kom en jävla massa Ivar". Jag blev arg när folk feltutade. Jag skrattade när forsbackaraggarna åkte förbi idrottsplatsen, och tutade på måfå för att störa. Man skulle kunna säga att jag hade skoj, och kommer att åka dit igen. Hur osannolikt det än må vara.

2 kommentarer:

  1. Hahaha jag skrattade så jag grät! Speciellt över din "reklam" för Forsbacka

    SvaraRadera
  2. Det jävliga är att kalsonginnehavaren säkert fått ligga mer än oss snälla men smått nördiga stackare som har haft lvl 51 paladiner :P

    SvaraRadera