söndag, juli 10, 2011

Det går bra nu

Livet är riktigt trevligt just nu. Oväntade besök, barnvaktsuppdrag, nyheter som gör mig glad och trevliga tillställningar. Jag är nöjd.

Helgen har verkligen varit grym, på alla nivåer. Jag fick hänga med Noel från fredag till lördag. Och det är alltid lika skoj. Han är så tacksam att ha och göra med. Snäll och en riktig energispridare. Sånt behövs för en gammal morbror.

Lördagkväll bestod av en fest, med gamla och nya bekantskaper. Och idag kollade jag och en god vän på fotboll. Vi fick se Sverige spela totalfotboll mot the Aussies.

Men jag håller inte bara på och roar mig dagarna i ända. Jag håller även på och funderar på vad jag ska göra med bloggen. Det känns som att det blir klent med inlägg, och de som kommer blir rätt så ytliga. Och jag är inte helt säker på att jag vill ha det så. Men det har väl sina orsaker. Dygnet har bara 24 timmar, och det är väl okej att prioritera antar jag.

Jag funderar vidare. För det skulle ju vara kul att hålla det här åbäket i liv ett tag till.

4 kommentarer:

 1. Ja, håll åbäket vid liv.

  SvaraRadera
 2. Jag instämmer med föregående talare, håll åbäket vid liv. Bloggvärlden skulle bli en smula tråkigare utan dig.

  SvaraRadera
 3. Jag har också fått prioritera bort bloggen ett tag nu. Istället för att posta 2-3 gånerr per dag så blir det snarare 2.3 gånger i veckan. Har också funderat på om jag ska sluta, men har kommit fram till att bloggen har ju blivit en del va mig och även om jag inte bloggar så mycket just nu, så kommer säkert blogglusten komma tillbaka förr eller senare. Så jag tycker du ska ha kvar bloggen, även om den är lite vilande just nu :)

  SvaraRadera
 4. Fortsätt blogga! Det är en order.

  SvaraRadera