tisdag, juli 19, 2011

Soffjävel och påcyklad

Det är så logiskt, alla fattar utom jag - jag har inte en aning... 

Att min syster är bra på många saker har jag varit inne på förr. Hon är väldigt organiserad och strukturerad. Dessutom är hon målmedveten (envis?) och har ett logiskt tänkande. Själv så är jag ganska ologisk i tanken. I alla fall när det kommer till praktiska saker.

Detta ställdes på sin spets idag. För då var det nämligen dags för Heffler att skeppa ner hans gamla soffa i förrådet. Ett förråd som är i minsta laget. Och det är trångt och bökigt i gången som leder fram till förrådet. Jag insåg redan på förhand att jag skulle behöva hjälp av en logisk syster.

När jag tittade på förutsättningarna för inbärandet, så ansåg jag att det fanns tre olika sätt att få in soffan på. När vi hade testat dessa tre olika sätt, så gav jag upp. "Det går fan inte! Vi slänger skiten." Men det avvisade syster snabbt. "Det ska gå, måtten stämmer ju." Och visst fan gick det.

Så nu står åbäket i förrådet, och jag sitter på golvet och väntar på min nya soffa. Tack syrran!

Efter Uppdrag: Soffa begav jag mig till närbutiken, för att skaffa frulle. Och då fick jag närkontakt med en snubbe som verkligen skulle behöva lite systerlig logik. Jag blev "blind side:ad" av en bling-bling gangsta på cykel. Han kommer i discofart runt knuten på ett garage, och drar rakt in i sidan på mig och Bimborajden. "Shit man, förlåt! Det var jag som gjorde fel!" Jo tack, den logiken såg även jag, tro det eller ej.

Efter att ha konstaterat att både jag och Bimborajd var i gott skick, sa jag att det var lugnt - gjorde en Kungen, vände blad och cyklade vidare.

Mycket ska man vara med om innan öronen trillar av.

5 kommentarer:

 1. Sv: Härligt positiv inställning :D Men jag tror också att det blir bra. Det jag har tänkt plugga är webbdesign, btw :)

  Haha, det här inlägget påminner om Vänner-avsnittet med soffan. "Pivot! PIVOT!"

  SvaraRadera
 2. Ja nu jävlar står aset där den står. Å när det är dags för aset att flytta gör vi som du sa, cirkelsågen fram! :P

  SvaraRadera
 3. Fan vad bra det är med systrar ibland!

  SvaraRadera
 4. Haha tänkte också, som Andrea, på vänneravsnittet direkt!

  SvaraRadera
 5. Sakers inneboende ondska, säger jag bara...

  SvaraRadera