lördag, september 25, 2010

Trallpunk!

Igår hade jag förmånen att få se ett av de bästa trallpunksbandet någonsin - De Lyckliga Kompisarna. Med låtar som Egon, Dricka sprit och hålla käften, Ishockeyfrisyr, När Kristoffer spelar flipperspel och Dit k*ken pekar kan det inte bli fel liksom. Dessutom körde de den här låten. Och den är ju ständigt aktuell. Lyssna på texten.

7 kommentarer:

  1. Jaha..du är allså en datorkunnig person. För det är bara sånna killar som lyssnar på sånt där. Du skulle säkert gilla "Räserbajs" med. (jo, de heter så, på riktigt)

    Och trots att du inte visar upp dig på bild så känner jag på mig att du är rasande snygg idag med ;)

    SvaraRadera
  2. Bra skit. Jag är glad att jag fick se dem i somras. Troll & häxor gillas starkt!

    SvaraRadera
  3. Huskatt: Haha, fördomarna flödar. :D Antyder fröken att jag är en nörd? ;) Men ja, jag gillar Räserbajs. Speciellt låten "Fina flickor fiser inte". :)

    Så rasande snygg vet jag inte om jag är. Gårdagens vax i håret, som sitter kvar trots en dusch. Glansiga ögon. Sliten, urtvättad tröja. Inte så mycket att visa upp. Men för all del, tack ändå. ;)

    Emma: Man blir verkligen glad av sån här musik. Trallvänligt och med budskap. :)

    SvaraRadera
  4. Och jag kommer att tänka på en nallebjörn här...lite sliten, lite tilltuffsad och ack så kramgoo ;)

    SvaraRadera
  5. Hur gamla är DLK nu? Jag skulle ha svårt att inte skratta om jag såg ett gäng farbröder sjunga låtar som Vi går dit k*ken pekar, Hockeyfrilla osv.. Även om det ÄR bra. Men ändå :)(farbror i det här sammanhanget = 40 år)

    SvaraRadera
  6. Huskatt: Du är snäll du. :)

    Jennie: Jadu, jag tror att de har bytt medlemmar ett otal gånger genom åren. Vad jag förstår så är det bara sångaren som är original. Och han är definitivt farbror. :) Så visst blir det lite komiskt ibland. :) Fast vad sjutton, Thåström är ju 50 plus numera, och lika punk för det. :D

    SvaraRadera
  7. Ja, men det är skillnad på punk och punk... ;p Tänker mer på de lätt barnsliga texterna..

    Annars är ju gubbrock det bästa, iaf om det är Springsteen. Eller det är nog den enda gubbrock som är bra kom jag på.

    SvaraRadera