onsdag, juni 16, 2010

Tungt!

Korpmatch igen. Stärkta av två raka vinster var DHL United taggade till max före match. Några nyckelspelare saknades dock, på grund av skador och sjukdom.

Vi mötte en av stans byggfirmor, och de var i betydligt bättre form än vad våra tidigare motståndare har varit. Spelet flöt på rätt bra i början. Men efter ett par tveksamma domslut började vår värsta fiende göra sig påmind igen - psyket. Efter mycket gnäll och lite skönspel kan jag konstatera att vår förlustnolla är spräckt. De andra vann med 3-2. Så nu har Heffler en vinst och en förlust som kapten. Och inga mål blev det heller. Jag missade öppet mål, rätt grovt vid ett tillfälle. Man är ju ingen C-Ron direkt. Eller just ja, han gjorde inte heller mål sist... 

Till skillnad mot efter förlusterna i cupen, så är jag fan lite lack efter den här matchen. Det var inte bara jag som missade. Och fokus hamnade som vanligt på fel saker.  Nåväl, en match kvar före uppehållet. Då jävlar!

2 kommentarer:

 1. Man ligger inte alltid på topp, så är det. Ibland får man bita i gräset :D
  Var inte tanken att det skulle vara roligt med? Och hur blev det med joggandet? Och fingret, är det ok nu?

  SvaraRadera
 2. Huskatt: Jag hade ju tänkt mig att korpen skulle vara mer roligt än allvar ja... men något gick fel. :P
  Joggandet har inte blivit jogging än. Men jag traskar på med jämna mellanrum. :)
  Fingret är nog så bra som det kommer att kunna bli. Det är snett och dant, men rörligheten är okej. Jag tejpar dock när jag spelar och dömer.

  SvaraRadera