måndag, juni 14, 2010

Måndagkväll

Dagens VM-reflektioner är två stycken. 

1) Det verkar inte bli något förbud mot dessa satans trumpeter. Alltså kommer det att bli ytterst sparsamt med tittande för den här bloggaren.

2) Att jag tycker att en dansk förlust är en svensk seger, påverkar mina chanser i nästa liv...
A) ...inte alls.
B) ...till det sämre.
C) ...till det bättre. 
D) ...wienerbröd. Med choklad. 

För övrigt är det ett jäkla väntande just nu. Ibland skulle det vara praktiskt med lite Hiro-skills. Egentligen är det galet att bli frustrerad över saker som man ändå inte kan påverka. Men alla vet ju att det är lättare sagt än gjort att koppla bort sånt. Jag hoppas dock att ett par frågetecken rätar ut sig inom det snaraste.

6 kommentarer:

 1. Röstar på nummer D!

  SvaraRadera
 2. Daniel: Nummer D it is. ;)

  SvaraRadera
 3. För din del, ett klart C!
  För min del...*snyft* nu när sverige inte var med och jag är halvdansk...och Tyskland vann sin match och sorg och bedrövelse även Italien. Nä, det här VM går åt skogen, tutor eller inte.
  Jag önskar Portugal ska vinna...för dom är ju så bra och..nä, det har inget alls med utseendet att göra hos en viss spelare...så är det inte...ähum...

  SvaraRadera
 4. Huskatt: Säger du C-Ron så blir jag tvungen att ställa upp en hel Sovjetisk OS-trupp med vuvuzela-spelande dårar i din trädgård... ;P

  SvaraRadera
 5. jag håller på Danmark, för att mina barn är typ åttendelsdanskar, på Tyskland för att de spelade skitbra i första matchen, på Spanien för att spansk fotboll är bäst i världen, på Holland för att Holland spelade jävulskt bra i EM senast. (och för att Sneijder är så fantastiskt snygg)
  nåt av de lagen borde väl kunna vinna väl?

  TUT TUT!

  SvaraRadera
 6. Jennie: Jag har tippat på Spanien i år. Det känns som att det lag som de har i år är det bästa på länge. Det är egentligen bara backarna som oroar något. Men de får väl köra brasse-stilen. Göra fyra framåt, så gör det inget om de släpper in ett par baljor.

  SvaraRadera