tisdag, februari 28, 2012

Sporadiska skurar

Utan att överdriva så skulle man kunna säga att det är glest mellan inläggen nu. Det finns egentligen flera förklaringar till det. Men den viktigaste är att jag har hittat en riktig själsfrände i E. Jag har inte riktigt samma behov av att spotta ur mig tankar och funderingar i text, eftersom jag har henne. Vi kan verkligen prata om stort och smått, och vi gör det på ett sätt som gör att det känns som att vi har känt varandra i åratal.

Jag trodde länge att det här med "att det klickar direkt", det händer ju bara på film. Eller möjligen så händer det naiva, blåögda idioter som inte vet sitt eget bästa. Men nu står jag här. Så nu får väl andra döma mig, med illa dolt förakt i rösten. Och det bjuder jag gärna på. För nu vet jag bättre. Det är på riktigt.  

Jag tänker inte överge bloggen. Men det kommer förmodligen fortsätta att bli sporadiska skurar framöver.  

4 kommentarer:

 1. Vad fantastiskt att läsa att du är kär! Gör mig glad :) Ni verkar ha det fint :)

  Älskade din lösning på hallonbåtsproblemet. Och McGywerlösningen med såklart. Mer McGywer än så blir det inte.

  SvaraRadera
 2. Vad underbart att höra! :D

  SvaraRadera
 3. mormodern2/3/12 23:44

  Det låter helt underbart!!!!! Så glad för din skull. Visst händer det! Vet att det kan säga "klick". Jag har upplevt samma sak!! Oj vad många !!!, men det är bara så gött att vara kär igen! Du bloggar sporadiskt och jag o några till kommenterar lika sällan. Ha det så gott med din E! Många kramar till, ja,...er! Ps. Är det hon som jobbar i kassan på ICA Ds ;)))))

  SvaraRadera
 4. Mormodern: Haha, det var Coop! :D Och nej, det är inte hon. Det här är någon mycket bättre. :)

  SvaraRadera