måndag, oktober 10, 2011

Skumma saker

Jag är förvisso rätt så kass på att blogga nu för tiden. Det kommer och går, kan man säga. Men jag kan ändå inte låta bli att tycka att det är skumt när folk bara försvinner. Alltså, folk som jag känner genom nätet. Helt plötsligt så är både Twitter-konton och bloggar borta. Det finns ju så klart en möjlighet att jag har blivit blockerad från deras världar. Och om så är fallet så bör jag kanske ha den nya stalkinglagen i åtanke...Det vore ju dumt om jag skulle bli tvungen att önska mig en bågfil i julklapp. 

Fast om du känner dig träffad, och inte vill få mig bakom lås och bom, så får du gärna ge från dig ett livstecken. 

5 kommentarer:

 1. men du kan få följa mig på twitter. Jag försvinner aldrig . Eller jo, från twitter försökte jag i någon vecka för nå år sen, men nu har jag börjat om. :D Jag heter emmasaysstyle

  SvaraRadera
 2. Emma: Jag följer dig gärna. :)

  SvaraRadera
 3. Har sett det där hända ett par gånger men jag lägger ingen vikt vid det.
  Har du en mailadress till denna person kan du alltid bara skriva och kolla så att allt är bra.

  SvaraRadera
 4. Nu har ju både jag och min mor tagit bort oss själva från twitter och vad jag vet så bloggar skaparen inte längre, så det kan ju eventuellt vara ngn av oss du menar, jag tar mig friheten att chansa :)
  Jag finns kvar, ett stycke blogg finns på jalapenose.blogspot.com om än utan innehåll, jag har semester från internet för tillfället!

  SvaraRadera
 5. Lisa: Skönt att höra från dig. Hälsa skaparen också.

  SvaraRadera