söndag, juli 31, 2011

Ålder är bara en siffra

Det här med ålder är ju en märklig tingest. Helgen är inte ens över, och jag har ändå hunnit med att bli både dissad och leggad på grund av min ringa ålder. 

En tjej som jag träffade på tyckte att jag var för ung för henne, och den devisen stärktes ytterligare när en snusförsäljare ville se legitimation innan transaktionen kunde slutföras. 

Så nu får ni skylla på mitt babyface om jag väljer att odla helskägg, och börjar klä mig i pullover och chinos. En pipa och fotriktiga Ecco-skor känns som självklara attribut. 

4 kommentarer:

 1. Det är dags att du börjar klä dig som den gamling du är!

  ;)

  SvaraRadera
 2. Dra fingrarna genom håret så att det ser ut som du precis kommit ur bingen, jeans och kortärmad skjorta och vita dojor. Då spelar inte åldern någon roll. Se dig omkring "alla" verkar ha sån outfit numer så det måste ju funka../ tanten

  SvaraRadera
 3. Det värsta är när dom bett om leg och man visat det, och dom då säger "Du får ta det som en komplimang". Det är fan ingen komplimang att jag ser ut som 17 år när jag är 25!

  SvaraRadera
 4. Men vad skall jag göra som inte kan odla skägg för att se äldre ut. Jag får alltid visa leg i tid och otid. Fast jag tycker nog att man ser att jag har åldern inne ha ha

  Säger som Nadia det är inte en komplimang och jag kommer inte se det som det någonsin!

  SvaraRadera