lördag, juni 12, 2010

Lördagmorgon

Regnet fullkomligt vräker ner, och jag ska iväg och döma. Livet är underbart. Som tur är så blir det ingen resa idag. Bara en lätt cykeltur ner till Nynäs IP. Det är Red Devils juniorer som ska spela träningsmatch. Det är tacksamma matcher att döma. Faktum är att jag fick en förfrågan om att åka upp till Östersund och döma en seniormatch där. Men nja, det kändes inte så himla aktuellt. 

Ikväll ska jag tydligen kolla på fotboll. Men efter att försökt kolla på en match igår, så är jag inte lika övertygad om att det är en bra idé längre. I Sydafrika har man en tanke om att det är en skitbra idé att blåsa i plasttrumpeter under matcherna. Och man gör det inte bara när någon gör något bra. Man gör det hela jävla tiden. Detta är så in i spisen störande. Förhoppningsvis blir tutandet överröstat av ansamlingen med engelsmän, som ska se matchen ikväll. De ska inta en pub här i stan, och det känns som att det kan bli bra tryck där. 

Mycket sport idag alltså. Jag har även tänkt att hinna med att shoppa lite kläder. Men det får jag tala tyst om. Jag vill ju inte framstå som omanlig.

5 kommentarer:

 1. Omanlig...HAHAHAHA, nja, det får du jobbare hårdare på om du ska uppnå ;)
  De där jäkla tutorna...eller vad de nu är, det tog rätt lång tid innan man vande sig vid dom. Typ aldrig. Fattar inte varför de ska sitta och tuta i dom där, för det stör ju så in i ..SATAN MYCKET!
  Hoppas du får en trevlig kväll :D

  SvaraRadera
 2. Huskatt: Dessutom blev det ett par jeans och en skjorta... Jag är körd. ;P

  Jag ska göra mitt bästa för att få en trevlig kväll. Vädret kunde vara bättre. Men där jag är är det alltid sol. ;)

  SvaraRadera
 3. jag får dödsångest av tutorna. låter som en miljon getingar. har jag skrivit det till dig förr? kändes som det.

  SvaraRadera
 4. Det där lilla duger inte om du ska kvadda din manlighet! Seriösa grejer och mod...till att köpa BH (du inte behöver), rengörings-grunka till nyllet (som du inte heller behöver) och sliskigt vin (som du kommer behöva om du ska nyttaj de andra två)
  Kom och smitta av dig med solen...snälla!

  SvaraRadera
 5. Jennie: Dödsångest är fan ordet. :P Tror att vi var inne på ångesten redan under ConFed-cup? Redan där hade man sina aningar om att ljudet skulle kunna bryta ner en...

  Huskatt: Fick du någon sol idag? Jag skickade lite på den mentala motorvägen.

  SvaraRadera