Mc Donalds fuskar, och märker om maten. Det är SVT som har gjort en dokumentär om hur hamburgare och övrig mat, som bara får ligga på värmebordet ett visst antal minuter, märks om för att verka ny. Aftonbladet berättar om det hela. Jag äter inte McD så himla ofta. Det är mest när jag är full, eller när jag är ute på domaruppdrag. Men visst sjutton har man funderat på hur en QP på 10 minuter kan sjunka ihop till en platt massa, och minska typ 50 % i volym.
Det älskar jag inte så mycket.
Det älskar jag inte så mycket.
Bildkälla: www.dealbreaker.com
Ja, man får vara nöjd med det lilla man har. Lite godis, chips och cola. :) i don´t complain
SvaraRaderaMen vem bryr sej i hö promilles fylla eller dagen efter!?!? Skulle aldrig märkar nån skillnad ändå!
SvaraRaderaMin mage brukar bli "rasande" på Donkens mat...
SvaraRaderaJag kan inte låta bli att uppröras av allt skriveri och alla försök att svartmåla McDonald's. Har själv jobbat där i fem år så vet precis hur det går till (på "min" restaurang), och det blir jämt så överdrivet i media. "Den stora amerikanska jätten måste vi hitta något fel på. Framgång är fult." Osv... Suck.
SvaraRaderaHar innan mina McD-år jobbat på några olika vanliga restauranger, och jag kan lova att ingen av dem är ens i närheten av McD's matsäkerhet och hygien.
Så, nu har jag fått pratat av mig lite, och delat med mig av min åsikt i diskutionen. Då känns det lite bättre ;)
Hoppas din nästa QP smakar bra! :)