söndag, januari 08, 2012

Helgen

Jag har det banne mig riktigt bra just nu. Det känns som att det blåser medvind, och jag har bra glid på laggen. Med den här dagsformen så skulle jag dra ifrån Hellner, uppför slalombacken, med endast en stav.

Det har kommit lite snö, som dessutom ligger kvar. Ljuset betyder mycket för en själ som har levt i höstrusk sen i september.

Jag har haft en bra helg. Promenader, tacos, blaskig amerikansk öl, trevliga SMS-konversationer, tvätt och städ. Det känns bra, helt enkelt.

Har jag förresten berättat om när jag fick en diagnos? Det utspelade sig på närbutiken. Kassörskan beklagade sig, för hon var arg över något som någon hade skrivit på Facebook. Då berättade jag att jag inte har Facebook.

-Har inte du Facebook?! Jag har aldrig träffat någon sån förr...
-Alltså, jag hade det. Men jag raderade mig...
-VA?! Det är ju ännu konstigare!

"Facebooklös" - den nya tidens pestsmittad. Sätt en klocka runt min hals, och säg att allt kommer att bli bra.

6 kommentarer:

 1. Jättekonstigt.

  Du missar ju en massa roliga trådar som är positifa.

  Ses i februari =)

  SvaraRadera
 2. Jag har letat efter dig på fejjan.

  SvaraRadera
 3. Har man inte facebook finns man inte alls.

  Jag vet inte riktigt hur jag ska förhålla mig till din blogg nu. Är du bara en psedonym? Och vem är du egentligen i sådana fall? Eller är din blogg en synvilla? Utspelar sig allt enbart i mitt huvud? Vad är sant? Vem kan jag lita på? Bytte kungen verkligen blad? Jag vet ingenting längre. Min tillvaro har blivit slagen i spillror.

  SvaraRadera
 4. Sus: Jag är konstig. Tydligen. :)

  Ulle: Jag är riktigt sneaky. :)

  Petra: Jag är faran som lurar i natten... och så vidare. :)

  SvaraRadera
 5. Var du tvungen att ge dem en anledning varför du inte ville vara med längre? Mamma gick nämnligen ur facebook och hon skrev: "Jag skiter fullständigt i andras människors vardagsbestyr! Behöver inte veta när de handlar, tvättar och vad de äter för mat". Haha!

  SvaraRadera
 6. Emelie: Jag minns faktisk inte. Men hade jag behövt ge en anledning så hade jag kunnat copy/pastea den där rakt av. :)

  SvaraRadera