lördag, december 24, 2011

Karma is a bitch

En trevlig julafton hos pappa och hans fru är avklarad. Supertrevligt var det, och alldeles lagom.

Jag måste dela med mig av en story som farsan berättade. En av hans vänner bevittnade följande scen, i julstressens sista klämtande timmar.

En snobbig överklassdam är på Coop, för att hämta ut paket. Kön till utlämningen är lång - det är fler än den snobbiga överklassdamen som vill ha sina paket. De flesta är lugna och sansade, utom just den snobbiga överklassdamen. Hon suckar och beklagar sig högt över hur lång tid det tar, och gnäller över att det är mycket folk. Efter en stund får dock den snobbiga överklassdamen sitt paket. Och man skulle ju lätt kunna tro att allt är frid och fröjd. Men...

...när den snobbiga överklassdamen kommer ut från affären så har hon minsann fått en parkeringsbot. Den snobbiga överklassdamen kan inte tro sina ögon. Hon skulle ju bara in och vända liksom. Efter ett smärre frispel så slänger hon in boten i bilen, och gasar iväg. Är allt frid och fröjd nu då? Nej då.

För när den snobbiga överklassdamen gasar iväg så gör hon en u-sväng, rakt över heldragen linje. Och naturligtvis så ser sheriffen det hela. "Jaha, hur var det här då?"

Jag skrattade så att jag grät när farsan berättade detta. Karma är underbart ibland.

1 kommentar:

  1. Ja, hon hade väl ingen bra dag helt enkelt tanten!

    SvaraRadera